0

aku glamer seketika..hahaha...


Haish~!!!!..nie nak marah nih!!.. aku xkacau hid0p hang.hang pulak sibuk2 nak kacau hid0p aku (*opps!!! Sabar2 wahai hati).adoiii..ada lagik ka manusia pesen nih..aku ingatkan makin pupus dah sikap orang macam nie.rupa2nya segala rutin harian aku jadi perhatian seseorang.dah macam retis la pulak aku rasa hahaha...maybe dulu2 dia bercita2 nak jadi wartawan kot.xp0n paparazi retis ke..last2 cita2 xtercapai so jadik wartawan xbergaji p0n xpa la hahaha...
yang paling aku nak tergelak besar tu sampaikan aku nak start keta sampai la aku balik parking keta p0n di perhatikan..huhu..dahsyat2!!..rajin bet0l orang nih kan.kalau aku la kan XDA KERJA aku nak perhati apa yg orang buat.BUANG MASA aku ja hihi...

aku pasan semua nie dari mula2 aku dok sini lagi..xtau la dia ada sikit sifat dengki kat aku ka apa ka xtau la.yang aku tau setiap kali bersembang dengan si empunya diri tu mesti dia yang nak lebih2..dalam erti kata lain CAKAP BESOR.aku p0n heran apa yg dia dengki sangat dekat aku.nak kata aku lawa/cantik/ayu??? huhu..helo makcik.sy nie xcantik tp alhamdulilah sempurna anggota badan (*makin tua dah nie hihi..).nak kata aku kaya dari dia??? cukup2 makan je beb!!!..sama macam orang lain jugak.
dia selalu cakap aku suka kuar jejalan,shopping bagai.alamakkkk!!!.. dah aku ada laki.laki aku ajak kuar aku kuar ja la.bukan orang lain yang ajak.dia cakap aku tengah2 bulan p0n banyak duit shopping sana sini..makcik oooiiii..aku cakap terus terang la.aku n en s0mi suka simpan duit.perkataan lain JIMAT CERMAT.mula2 dapat gaji kami shopping barang dapur.lebih simpan.pastu kuar lagi beli sikit2.macam tu la rutin hidup kami.mewah dengan makan ja.xda benda lain p0n.sentiasa ada untuk makan.yang pasti aku n en s0mi bukan jenis kaki berhutang..kalau nak beli apa2 p0n simpan duit sikit2.dah cukup duit baru beli benda apa yg diingini.
 satu lagi kalau aku balik kampung..dia mesti cakap dia p0n nak balik kg jugak..hadoiiii..hang nak balik,balik ja la..ada aku kesah???? pastu berminggu2 la isu nak balik kg tu meleret2..oh my pening!!!...
huh!!!..susah jugak hidup bermasyarakat macam nih kan!!..bila kita xpedulik hal orang,orang lain pulak meRAJINkan diri menyibuk hal kita...waaaaa!!!... tulunnnn...pasni jangan la AKU ketemu dengan orang cam gini lagi!!!...
 FULL STOP!!!...


0 ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom cuba resepi di bawah...sedap!!!! hampa mesti suka punya laa..hehe..

USIA PUTERA KESAYANGANKU

USIA PERKAHWINANKU

Daisypath Anniversary tickers
Back to Top