0

pening OH pening!!!...

01/12/2012
 
huh!!!..boleh sakit jantung teng0k bola mlm nih!!.. bkn pasal pasukan harimau malaya jaringkan 2 gol tp sebab en s0miku terSAYANG yg menjerit golll!!! tu yg membuat aku anak beranak terkedu.wahai en s0miku tersayang xboleh ka bila time bola tu terg0lek2 nak masuk pintu gol tu jerit pelan2 sikit.dah mcm umah nie stadium la pulak.baru tgk sorang2 kalau ramai2 xtau la mcmana gamatnya suasana agaknya..huuuu..pening2!!..


 
emmm..bola2..aku???jangan tanya sebab aku bukan jenis peminat bola hihi.. yg aku tau benda yg bulat tergolek2 di padang tu namanya bola.cara mainnya aku xtau hahaha..lagi satu yg bunyi gollll..tu tandanya benda bulat tu dah masuk dalam jaring gol.tu ja yg aku tau..emmm..pening2..
 
 
 
eh2!!..pehal asyik pening2 nih..ada isi dalam ka???hahaha..kalau ada alhamdulillah..lama dah aku menanti kehadiran insan baru nih.sebut pasal pening nie dah seminggu aku asyik pening ja.badan rasa lemah.kalau boleh rasa nak tido ja.selalu xmcm nie p0n.sejak 2 mejak nie ja jadi mcm nie..mata nie dah berpinar2 rasa.aku p0n xpasti aku pregnant ke tak.2 3 hari lepas aku try wat pregnant test tgk line 1 terang satu line lagi kelabu sesangat.kena tgk bebetul baru nmpk..emm..konpius2!!.. situasi yg sama masa aku mengandungkan si afiq dulu.cuma yg bezanya dulu aku demam seminggu xmau kebah2.pastu aku wat pregnant test tgk 1 terang 1 kelabu.terang ckt kelabunya dari yg nie..
 emmm...kekadang nak mai period p0n aku mcm nie jugak.kdg2 demam,selsema,batuk..xp0n ada ketika tuh aku rasa nak muntah,loya suma ada..emmm mcm2.maklum la dah tua hihihi...
 
 
02/12/2012
 
 
 emmm..kan dah ckp rupanya aku nak period..hihi..hadoiiii..
 
 
mungkin xda rezeki aku lagi nak mengandung bulan nie.mesti org ckp pasal aku kalut sangat nak mengandung nih kan.pertama sebab anak aku dah masuk usia 2thn 7bln 8 hari.taun depan dah 3taun (*besar dah tue..blh jaga si adik dah hihi..) , kedua usia aku pulak makin hari makin meningkat.yg pasti xkan menurun2 dah hahaha...ketiga aku teringin nak pegang baby lg mcm afiq tecik2 dulu.suka sgt saat2 tu..dari mula mengandung sampai la bersalin indah ku rasa walaup0n takut tapi mahu hihi..
dulu aku amalkan pil perancang.maklum la afiq masa tu tecik lagi.risau gak takut lekat len.hari2 kenyang dgn noriday ja sbb afiq masih menyusu.setaun lebih gak la aku mkn perancang nih.pastu aku tukar ke regevidon plak sbb afiq kurang dah menyusu badan.bulan 12 taun lepas aku dah stop mkn pil perancang.ish!!! kiranya dah dkt setaun dah la aku xmkn pil perancang nih tapi xlekat2 jugak.huh!!..kuat jugak benda alah nih dlm badan aku..emmm...bulan lepas aku try pi klinik bersalin yasmin.jumpa doc yasmin tanya pasal masalah aku nih.dia ckp mungkin kesan dari pengambilan pil perancang lama tu yg lambat sikit nak lekat.pastu dia scan,doc tu ckp aku xda masalah.doc tu bagi pil subur makan hari ke dua period.emmm...pasni kalau ada,ada la.kalau xda kita cuba lagi hahaha... :)
 
 
03/12/2012
 
 nie la N3 ada sambungan.siap ada tarikh lagik.gabungkan suma menjadi satu N3..hihi...semalam aku menjalankan rutin harian aku mcm biasa.pepagi lagi bgn menatap keindahan ALLAH SWT dulu.bersyukur kerna aku masih lagi bernafas dibumimu YA ALLAH.
cuma semalam kerja aku bertambah sikit hihi..sikit ja la.jadi pengasuh kepada anak2 makjang aku.makjang aku kena pi ip0h ada seminar kat sana.pengasuh kepada anak2 dia xda.pi kL htr anaknya masuk U.pakjang aku pulak xda.belayar ke langkawi (*pakjang aku keja navy mcm en s0mi aku jugak ).sebenarnya makjang aku nie mak menakan kepada en s0miku.adik kepada mak mertua aku memerangkap sebagai mak menakan aku la jugak sebab aku kawin dengan anak menakan dia hahaha...apa nie???konpius2..kihkih...
 


 
04/12/2012
 
today???..emmm macam biasa.wat keja mcm biasa.masih di depan skrin nie dan nak sambung wat keja umah balik huhu...hari nie nak masak apa ye???emmm.... TaTaTa...
 
 


 

0 ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

jom cuba resepi di bawah...sedap!!!! hampa mesti suka punya laa..hehe..

USIA PUTERA KESAYANGANKU

USIA PERKAHWINANKU

Daisypath Anniversary tickers
Back to Top